Links   /   Vacatures   /   Disclaimer   /   Voorwaarden
 

NokverhogingMet het plaatsen van een nokverhoging veranderd u uw lage zolder in een volwaardige ruimte.

Indien uw nok lager dan 200cm is, is het verstandig om de mogelijkheden voor een enkele of dubbele nokverhoging nader te onderzoeken. Een nokverhoging zorgt voor meer stahoogte in vergelijking met een traditionele dakkapel. Met het plaatsen van een nokverhoging zorgt u ervoor dat u de zolder goed kan betreden en er genoeg ruimt ontstaat voor een ruime slaapkamer of studeer- of werkruimte. Ook voor het verzorgen van uw tekeningen en vergunningaanvraag bent u bij ons aan het juiste adres.

Dooijewaard Dakkapellen is specialist op het gebied van nokverhogingen. Wilt u graag een (vrijblijvende) offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via de email of telefoon. Één van onze specialisten komt bij u thuis om de maatvoering te bepalen, uw wensen te bespreken en vervolgens ontvangt u van ons een offerte. Indien u akkoord gaat met onze offerte dragen wij er zorg voor dat de nokverhoging binnen de afgesproken termijn gerealiseerd wordt. Eventueel meerwerk zoals bijv. het verplaatsen van de CV of het aanhelen van een tussenmuur kunt u aan ons overlaten. Dooijewaard Dakkapellen is een traditioneel bedrijf waarbij service en kwaliteit voor een betaalbare prijs voorop staat.


 
 

Industrieweg 62d
8071 CV Nunspeet
Telefoon
Fax
E-mail
0341 - 45 14 41
0341 - 75 09 91
info@dooijewaarddakkapellen.nl
     
dakkapel draairamen kunststof kozijnen kiepramen offerte deuren kozijn kozijntechniek Velux topkwaliteit VEKA topline nederland dakraam kunststof nunspeet kozijnen dakkapellen ventilatieroosters rolluiken dakramen