Links   /   Vacatures   /   Disclaimer   /   Voorwaarden
 

Kunststof kozijnen


Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig product. Door het plaatsen van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening.

VEKA TOPLINE NL:
Op en top Nederlands!

Met TOPLINE NL van VEKA geeft u elke woning een eigen uitstraling. Deze topkwaliteit kunststof kozijnprofielen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en sluiten dan ook naadloos aan op de eisen van het Bouwbesluit.

TOPLINE NL is een verdiept kozijnsysteem, waarbij u kunt kiezen tussen naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren. In beide gevallen kan de dieptewerking blijven bestaan. Het verdiepte profiel heeft een belangrijk voordeel: het past uitstekend binnen de Nederlandse architectuur. Bovendien is TOPLINE NL door het verdiepte profiel uitermate geschikt als hoogwaardige en duurzame vervanging van bestaande kozijnen.


Profielsysteem
Meerkamerprofielen.
Inbouwdiepte 104 mm.
Wanddikte 3 mm.
45 graden contouren voor een moderne en vriendelijke uitstraling.
Raamprofielen in verschillende vormen en maten.
Versterking volgens VEKA-richtlijn (NEN 6702)

Functionaliteit
Standaardramen.
Isolerende ramen en deuren.
Geluidswerende ramen en deuren.
Inbraakwerende ramen en deuren.


Kwaliteitsbewaking
Het systeem KOMO is gecertificeerd en draagt de SKG goedkeuring voor inbraakwerendheid. VEKA AG is ISO 9001 – gecertificeerd.
 

Dichtingen
Door middel van omlopende aanslagdichtingen in kozijn,raam en deur. Dichtingen zijn van APTK, TPE of silicone. Standaardkleur grijs (ook zwart mogelijk).
 

Toepassingen en mogelijkheden
Draaikiep-, draai-, kiep-, stolp- en schuif-ramen. Ook vastglas mogelijk. Ramen en deuren kunnen naar binnen- of naar buitendraaiend uitgevoerd worden,Verschillende draaimogelijkheden zijn te combineren.Isolatieglas, geluidswerend glas, veiligheidsglas en ornamentglas. Roeden tussen het glas, op het glas geplakt of glasdelende roeden, variërend van 25 tot 118 mm.
 

Fysische eisen
Voldoen aan de fysische eisen uit het bouwbesluit. Voor kozijnen zijn de prestatie-eisen vastgelegd in BRL 0703.Inbraakwerendheid volgens NEN 5096.
 

Beglazing
Diepte glassponning 24 mm.
Glasdikte mogelijk van 6 tot 42 mm in kozijn en raam en/of deur. Droge beglazing door dichtingen van APTK, TPE of silicone.
 

Accessoires
Ornamenten, vensterbanken, waterslagen, koppelingen, ventilatieroosters, luiken, rolluiken.
 

Warmtedoorgangscoëfficiënt
Afhankelijk van glassoort: tot 1,0 W/m2K/.
 


Download brochure
 

Industrieweg 62d
8071 CV Nunspeet
Telefoon
Fax
E-mail
0341 - 45 14 41
0341 - 75 09 91
info@dooijewaarddakkapellen.nl
     
dakkapel draairamen kunststof kozijnen kiepramen offerte deuren kozijn kozijntechniek Velux topkwaliteit VEKA topline nederland dakraam kunststof nunspeet kozijnen dakkapellen ventilatieroosters rolluiken dakramen