Links   /   Vacatures   /   Disclaimer   /   Voorwaarden
 

Disclaimer


De op de site getoonde informatie wordt door Dooijewaard Dakkapellen met aandacht samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Er wordt geen enkele garantie of verklaring gegeven terzake van de redelijkheid, juistheid of volledigheid van de informatie welke op de site wordt gepubliceerd of waartoe via de site toegang wordt geboden.

Dooijewaard Dakkapellen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de (al dan niet door derden aangeboden) informatie op de website van Dooijewaard Dakkapellen.

Dooijewaard Dakkapellen behoudt zich dan ook het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of al geplaatste informatie in strijd is met de wet, de belangen van overige internetgebruikers, andere derden of het copyrightbeleid van Dooijewaard Dakkapellen.

Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de sites. Voor meer informatie en/of vragen over met betrekking tot het disclaimerbeleid kan contact worden opgenomen via ons contactformulier.

Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.
Prijs- en typefouten voorbehouden.

Download brochure
 

Industrieweg 62d
8071 CV Nunspeet
Telefoon
Fax
E-mail
0341 - 45 14 41
0341 - 75 09 91
info@dooijewaarddakkapellen.nl
     
dakkapel draairamen kunststof kozijnen kiepramen offerte deuren kozijn kozijntechniek Velux topkwaliteit VEKA topline nederland dakraam kunststof nunspeet kozijnen dakkapellen ventilatieroosters rolluiken dakramen